Avontuurlijke biketrips vanuit het Franse Samoëns 5/5 (1)

Beoordelen:

 

 

Vanuit ons basecamp in Samoëns organiseren wij onder de naam AlpAdventures avontuurlijke trips in de Franse Alpen. Misschien heb je ons een paar weken voorbij zien komen in “Ik vertrek”, die ons in januari hebben bezocht voor een follow-up. Al meer dan 10 jaar delen wij met veel plezier onze passie voor de bergen.

De onbekende bikeparel Samoëns ligt tussen
Chamonix en het Mont Blanc Massif aan de ene kant en het voor downhillers welbekende Portes du Soleil aan de andere kant. Samoëns biedt geweldige trails over alpenweides en dwars door de bossen, met hoogteverschillen tot 1700 meter!

 

In de zomer bieden we verschillende biketrips aan.

Zo starten we het seizoen met het Season Kick Off Enduro Weekend. Een 3 daagse biketrip met 2 nachten in een berghut, direct aan de trails.

Een andere topper is de Best of the Haute Savoie. Je verblijft lekker relaxed in een door ons gecatered chalet en 6 dagen lang rijd je de beste enduro spots van de Haute Savoie.

En dan is er nog de beroemde Tour du Mont. Een 6 daagse biketrip rondom de hoogste berg van west Europa. Je kunt kiezen voor de traditionele optie waarbij je alles zelf trapt, of voor de enduro versie waarbij je gebruikt maakt van beschikbare skiliften voor extra downhill meters.

 

 

Ondergetekende Arno is Frans gediplomeerd mountainbikegids en neemt jou mee op pad over de mooiste trails in zijn achtertuin. Vrouwlief Jessica is AlpAdventures keuken prinses en zorgt na een dikke bikerit voor een welverdiend en smakelijk diner in het chalet

Maatwerk is onze specialiteit.  Deel je droomtrip met ons en wij maken ’em met alle plezier mogelijk. Op de mountainbike maar ook te voet of in de sneeuw; (bijna) niks is ons te gek! 

 

 

Voor meer informatie ga je naar: www.alpadventures.com

A bientôt,

Arno & Jessica