Craving Trails Te weinig beoordelingen

Beoordelen:

 

Even voorstellen.

We zijn inmiddels al eventjes actief op MTB-praat, maar we vonden het toch nog leuk om ons eens even uitgebreid aan jullie voor te stellen.

Wij Zijn Roelof en Patricia Dekker, en samen zijn wij; Craving Trails.

Een korte geschiedenis,

vijf jaar geleden zijn wij begonnen met sporten vanuit een behoefte om ook maar wát aan beweging te doen, nadat ik thuis kwam te zitten toen ik mijn eigen Verbouw en Onderhouds bedrijf heb moeten opgeven.

Begonnen met hardlopen op de weg, waar een kilometer al een hele uitdaging bleek te zijn, hebben we ons sportief vermogen aardig opgebouwd en zijn we van het lopen op de weg verliefd geworden op Trailrunning waarin we ook sinds 2015 begonnen zijn met het maken van YouTube video’s van onze belevingen tijdens evenementen.

Dit hebben we een hele poos gedaan voordat we in de gelegenheid waren om Mountainbikes aan te schaffen, en de paden die we zo mooi vonden met trailrunning ook met de fiets te kunnen berijden!

Nu, ongeveer een jaar bezig met MTB’en, gaan we actief deelnemen aan Toertochten en vinden we het leuk om, net zoals we dat al jaren doen bij het Trailrunnen, deze vast te leggen met camera’s en daar leuke aftermovies van te maken en zo onze beleving van dat evenement met jullie te delen. Sommigen van jullie hebben misschien die van de ‘Specialized MTB toertocht Gulpen’, al gezien?Ook leuk voor mensen die misschien, voordat ze zich inschrijven voor een toertocht, een beetje informatie zoeken over wat ze kunnen verwachten bij de betreffende organisatie en of de route de moeite waard is.

Tenslotte,

Nu is ons kanaal inmiddels ook uitgebreid met Wielren activiteiten, maar daar zullen we jullie niet mee gaan lastig vallen.

Net zo min als met de trailrunning bezigheden, maar we mogen onze MTB gerelateerde video’s, waar ook informatieve video’s bij zitten, via MTB-Praat met jullie delen, dus zullen jullie deze zo nu en dan wel voorbij zien komen in de tijdlijn.

Vanzelfsprekend waarderen we elke steun in de vorm van het abonneren op ons kanaal, maar liever zien we dat jullie het leuk vinden om deze te bekijken en ons helpen deze te verbeteren.

We hopen jullie veel leuke video’s te kunnen laten zien dit jaar, en zoals ik zeg aan het eind van onze video’s; See You On The Trails!