High5 Sport Voedings Producten

Als het vroeger normaal was om een Snickers en een banaan mee te nemen tijdens een tocht is het nu normaal om je extra energie voor een rit uit de diverse energy bars en gelletjes te halen. Één van de merken die deze sportvoeding op de markt brengen is High5.

High5 is een Engels bedrijf die voor professionele en recreanten sportvoeding maakt. In de vorm van EnergyGelletjes, IsoGelletjes, EnergyBars, SportsBars en sportdrank in de vorm van EnergySource. Je leest het al, ze zijn bedoeld om je energie voorraad die door een rit achteruit is gelopen weer aan te vullen.

De EnergyGelletjes geven je een flinke boost, wordt erg snel door het lichaam opgenomen en liggen niet als een blok op je maag, handig mee te nemen in kleine zakjes in de smaken: appel, bosbes, banaan, citroen, framboos en sinaasappel. En is de energy uit deze gelletjes niet genoeg dan zijn de framboos en sinaasappel versie ook nog eens te krijgen met cafeïne. Er zijn ook Isogelletjes te verkrijgen die wat minder geconcentreerd zijn en geen fructose bevatten.

Zijn gelletjes niet echt je ding en wil je eerder een goede hap dan zijn de sportbar en energybar meer iets voor jou. Met minder dan 10% vet (de energybar zelfs maar 4%) is het een energie rijk tussendoortje. Persoonlijk valt hier de Caramel Sportsbar erg in de smaak. Overige smaken zijn van de sportsbar Bosbes met Yoghurt en voor de Energybar Bosbes en Banaan.

Wil je meer weten over deze producten kan je contact opnemen met info@Funride.nl .Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *