Learn2Ride (better) Trip in samenwerking met AlpAdventures

 

Steeds meer mountainbikers hebben de wens mooie enduro tochten te maken in de Alpen. Een mooie klim, soms geholpen door een skilift en daarna knallen over flowy trails of afdalen via technische hair pins. Helaas is dit in Nederland lastig te oefenen. Daarom biedt MTB praat je van 7-14 juli de Learn2Ride (better) trip vanuit het Franse Samoëns. 

Deze week organiseren we in samenwerking met Arno en Jessica van AlpAdventures. Een paar weken terug heb je ze kunnen zien in een follow-up van het TV programma Ik vertrek.

 

6 dagen lang neemt de Nederlandstalige gids Arno jouw mee op pad voor leerzame clinics en een mooie tocht. De ene dag op de man-made trails van bikepark les Gets in les Portes du Soleil en de andere dag op natuurlijke trails in de omgeving van Samoëns. Omdat de skiliften open zijn is een redelijke bike conditie voldoende. We gaan er van uit dat klimmen voor jou geen probleem is en dat de uitdaging juist meer zit in de afdaling?!

 

De hele week verblijf je lekker ontspannen in een comfortabel chalet, waarbij je doorgaans een kamer deelt met een mede biker. Iedere morgen schuif je aan voor een voedzaam ontbijt en ’s avonds zorgt AlpAdventures chef Jessica ervoor dat er een smakelijk diner voor je klaar staat. 

 

 

 

De prijs voor deze trip is € 895 pp. 

Dit is inclusief:

  • 7 nachten verblijf
  • 7 ochtenden ontbijt
  • picknick lunch
  • 6 avonden diner
  • 6 dagen bike clinics en gids 
  • transport op locatie

 

Niet inbegrepen zijn eventuele liftpassen en extra drankjes buiten de maaltijden in het chalet

 

Om deze trip doorgang te geven zijn minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers benodigd

Voor boekingen: http://alpadventures.com/individuals-trip-enquiry