Ride2Gerona 2018 Enduro Shortbike 2018 door MTBclinics.be 4.67/5 (3)

Beoordelen:

 

Als het weer hier druilerig, koud en nat is, is het in Gerona, Spanje nog lekker weer. Niet alleen het weer is daar lekker. De omgeving Gerona zit vol met mooie MTB trails, ideaal voor een lang 

weekend Enduro. Laat dat nu precies het gene zijn wat MTBclinics.be aanbied. Even er tussen uit en genieten van super trails en mooi weer.

Tijdens deze trip ga je op pad met 2 gidsen, 1 “local” en 1 expert van MTBclinics. Deze loodsen je door adembenemende natuur en super mooie trails. Let wel, dit is een Enduro Shortbike dus een MTB met minstens 140 mm veerweg is wel gewenst, evenals knie/elleboog bescherming, een degelijke helm (eventueel full face) en een rugzak met AL je benodigdheden om een hele dag op pad te zijn.

Verder moet je beschikken over een redelijke basis conditie, hoewel er véél geshuttled wordt op deze trip zijn er ook wat langere klimmen bij. Heb je een redelijke basisconditie dan is dit alleen maar in je voordeel. 

Kosten van de trip zijn € 525,-

Als je voor eind november boekt krijg je zelfs 10% korting voor de februari trip, zet in ieder geval bij de reservering   MTBPRAAT zodat MTBclinics ook kan zien dat je de info hier hebt gezien. Het kan zelfs zo zijn dat er een aflevering van MTB praat geschoten wordt tijdens zo’n short ride en dan is het in ieder geval wel fijn om te weten dat er mensen zijn die het op MTB praat hebben gelezen. 

De datums zijn:

  • van donderdag 15 tot zondag 18 februari
  • van donderdag 12 tot zondag 15 april
  • van donderdag 10 tot zondag 13 mei 

 

Hier zie je een korte impressie van een voorgaande trip.

 

Voor verdere info kijk op MTBclinics.be 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *