Unbeaten Adventures in de Spaanse Pyreneeën 2.5/5 (4)

Beoordelen:

ingezonden bericht

Unbeaten Adventures

Wij zijn Marce uit Costa Rica en Jeroen uit Nederland, twee designers woonachtig in de Spaanse Pyreneeën. We zijn gepassioneerde mountainbikers, we houden van de natuur en de bergen. We organiseren geweldige mountainbike avonturen, waarvan sommige beginnen in onze achtertuin.

 

De Pyreneeën zijn onze thuis en werkplek.  We geloven dat wanneer je omringd bent door de natuur, je meer contact hebt met jezelf. Het creëert een omgeving waarin je je kunt concentreren op wat je echt wilt, en kan genieten van de simpele en leuke dingen in het leven.

 

Naast het mountainbiken bieden we retraites aan waar professionals hun carrièrekunnen herontwerpen of we helpen ze met het ontwerpen van een nieuw business concept. Dit bieden we aan in de Pyreneeën want deze plek zorgt er voor dat je even helemaal weg bent van de dagelijkse sleur.

 

Ben je op zoek naar een mountainbike avontuur in de ruige Pyreneeën?

Tijdens onze fietsavonturen beleef je het geweldige Zona Zero in de Comarca van Sobrarbe, zijn ruige natuur, de afgelegen en verlaten middeleeuwse dorpjes, heerlijk eten en zonnig weer. We bieden avonturen voor alle mountainbike niveaus.

 

We hebben ze voor je onderverdeeld in Enjoy,  Explore en Enduro

 

 

 

Enjoy is voor de fietser die nog niet zolang fietst en even lekker een paar dagen weg wil Het zijn ontspannen ritten over bos- en plattelandswegen met een mix van asfalt en zandpaden en af en toe een stuk singletrail. Onderweg passeren we rivieren, watervallen, afgelegen en verlaten middeleeuwse dorpjes.

 

Je hebt voor Enjoy basis fitheid  nodig. We kunnen in de Pyreneeën namelijk geen vlakheid garanderen.Geniet van de fantastisch uitzichten en we garanderen dat je geweldige foto’s om mee naar huis te nemen..

 

 

Explore is  voor de avontuurlijke fietser die het niet erg vindt om 6 uur in het zadel te zitten. Verwacht tussen 1000 en 1500 meter per dag te maken. De afdalingen zijn de lange klimmen echter meer dan waard. De Pyreneeën zijn rotsachtig en steil, de afdaling zijn hebben veel flow maar worden afgewisseld met veel rotsachtige stukken. Misschien slapen we een nachtje slapen in een refugio (berghut) als we ver weg gaan in de backcountry.

 

Voor Explore moet je fit zijn. Het is geen wedstrijd maar het is fijn als je na het klimmen nog energie over hebt voor de afdaling. Onderweg passeren we rivieren, watervallen, afgelegen en verlaten middeleeuwse dorpjes. We garanderen een fantastisch uitzicht en geweldige foto’s om mee naar huis te nemen.

 

 

Enduro is voor de ervaren enduro rijder, zeker niet voor angsthazen. Je rijdt de technische en rotsachtige enduro-afdalingen van de beroemde Zona Zero. Sommigen worden gebruikt door professionele bikers die meedoen aan de Enduro World Series. Je kunt ervoor kiezen om alle beklimmingen zelf te rijden of je gebruikt de shuttlebus om het maximaal mogelijke afdalen te maken tijdens je reis. Dit kunnen we vooraf bespreken.

 

Voor enduro moet je fit zijn om de technische afdaling goed vol te kunnen houden. Natuurlijk nemen we de tijd om te genieten van watervallen, afgelegen en verlaten middeleeuwse dorpjes. We garanderen een fantastisch uitzicht en geweldige foto’s om mee naar huis te nemen.

 

Kom genieten van een van onze avonturen in Spanje. Boek een vande events of 

stel zelf je trip samen.