Wie ben ik…

Ik ben Raymond Smet, vader van 2 kids, Britt en Stan en mountainbike enthousiast.

Het mountainbiken is me in het bloed gekropen een tijd geleden en ik heb toen een Facebook group gemaakt en daar 6 kennissen & vrienden in gezet waarvan ik wist dat zij ook een MTB hadden.

Dit groeide eerst langzaam en daarna explosief uit tot een group waar nu bijna 25.000 leden in zitten, en eigenlijk doen we nog hetzelfde. We delen kennis en praten vol trots over onze sport.

Tijdens de groei van de group besloot ik een YouTube pagina te maken met de onderwerpen die in de group voorbij kwamen, een Instagram pagina met de leukste / mooiste foto’s …. en nu, nu is er dus ook een website. Deze onderhou ik met veel liefde, liefde voor de sport, liefde om creatief bezig te zijn en ook gewoon omdat het leuk is om te doen.

Mocht je me tegen komen op de trails, zeg gewoon even gedag.

KEEP SHREDDING