Groen Links bezorgt over mountainbike route De Zeeuwse Kust

VLISSINGEN – Els Verhage, raadslid voor GroenLinks in Vlissingen, blijft zorgelijk over de veiligheid van het mountainbikepad in het Nollebos. 

Ze vraagt het Vlissingse college of de beloofde snelheidsremmers op kruisingen met wandel-, fiets- en ruiterpaden er ook zijn. Verhage hoorde dat mountainbikers duintrappen gebruiken en wil controle. Wie is verantwoordelijk bij een ongeluk, wil ze weten. Verhage was al eerder sceptisch  of wandelaars, hardlopers, mensen op toer- of terreinfietsen en ruiters het Nollebos ‘gemengd’ kunnen gebruiken.  

Els Verhage was zelf niet bij de opening van de mountainbike route en heeft dus ook geen feedback gevraagd van de vereniging die verantwoordelijk is voor de route en de gebruikers van de route. In plaats van haar bezorgdheid te overleggen met de vereniging besloot zij direct contact op te nemen met de media.MTB-route de Zeeuwse Kust was zeer verbaast dit in de lokale krant te lezen terwijl ze net allemaal groen licht hadden gekregen en een mooie opening achter de rug hadden en reageerde door middel van de onderstaande post op hun Facebook-pagina. 

Graag wil ik u uitnodigen voor een rondleiding langs de gehele route, jammer dat u niet bij de opening aanwezig was…….daar hadden we u mooi zelf kunnen informeren en had u uw vragen kunnen stellen.
Neemt u aub contact met ons op zodat we hierover kunnen praten want u hoort het verhaal maar van 1kant terwijl wij regelmatig observeren op de route en vele complimenten krijgen ook van de wandelaars.”

Wij hopen dat de onenigheid snel wordt opgelost en dat de vereniging rustig verder kan gaan met het bouwen van hun route.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *