#THURSDAYTRAILTUNES – Dubbele dosis

Soms krijg je wel eens een tip, en die tip laat je gelijk denken aan een andere clip. Dit is er zo één.
Via de Facebook group kwam het volgende nummer en clip naar voren. Persoonlijk kende ik het niet, maar dat maakt het zeker niet slecht. Geen gitaren of dikke techno voor op de trails, nee goed rap/hiphop! Van de artiest weet ik eigenlijk niets maar tussen de ge-eikte rap/hiphop video shots door zie je toch wel goede fiets tricks voorbij komen. Ok geen MTB maar BMX maar dat maakt het er niet minder om.

 

 

Deze clip deed me gelijk denken aan een clip van N*E*R*D* van toch al wat jaartjes terug. Ik weet nog goed dat ik met mijn beste beste vriend op een feestje was, we waren allebei een stuk jonger en in de kamer stond MTV op als achtergrond muziek. Ja, zo lang is het al geleden, toen MTV nog muziek via de beeldbuis je kamer in slingerde. De clip van Lapdance van N*E*R*D* kwam voorbij en zoals het met jongen jongens gaat was de aandacht al snel richting beeldbuis. Waarom hoef ik denk niemand uit te leggen… tussen al dit jeugdig geweld was het ineens wel heel gemakkelijk de fietsers  er uit te plukken. Want tussen al de kronkelende dames, tough guys en gangsters, zit namelijk ook een paar shots met BMXers, waarbij er zelfs een vet hoge bunny hop op te zien is. Dit was het legendarische moment waarop mijn beste vriend en ik elkaar aankeken en riepen:” Soow dikke bunny hop!”  Dit tot grote verbazing van de andere, die hadden namelijk nog niet eens door dat er naast de dames ook fietsen waren te zien. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *