Kerst Cadeau Ideetjes

 

Het is weer zover, de lijstjes met kerst cadeau’s moeten weer ingevuld worden! Heb je nog wat inspiratie nodig dan staan hier nog wat ideetjes.

Headset Bottle Cap

Een geinige eye-catcher om jou MTB op een leuke manier te customizen: De Headset Bottle Cap. Deze monteer je op je headset en door de vorm kan je het bierdopje van je favoriete biertje op je stuur monteren. Dus op deze manier kan je binnen no-time een dubbel of trippel op je fiets monteren zonder al te veel moeite! De Headset Bottle Cap is o.a. te bestellen bij House Of MTB.

 

Wolftooth Bottle Opener

Om er voor te zorgen dat je de bierdopjes voor je Headset Bottle Cap nodig hebt in stijl van het flesje af kan halen heeft Wolftooth een mooie stevige flessen opener. Deze flessen opener zal in je werkplaats ook niet misstaan want er zit namelijk een remschijfrichter op! Een gaatje er in om hem netjes tussen je andere gereedschap te hangen en om het af te maken een mooie logo print er op van WolfTooth. Deze is o.a. te bestellen bij Szytech Bikes And Parts

 

 

 

XLC Gereedschapskoffer

Omdat goed gereedschap van belang is bij reparaties en onderhoud aan je MTB, heeft XLC een mooie complete gereedschapskoffer met de meeste zaken die je nodig hebt om je MTB goed te onderhouden. Degelijk en goed gereedschap voor een betaalbare prijs, zo mag je deze set wel omschrijven. Eigenlijk een must voor iedereen die thuis aan zijn fiets sleutelt. Het gereedschap is van gehard staal en alles zit in een mooie koffer die zo mee kunt nemen als je met je fiets op een mooie vakantie gaat en je er zeker van wilt zijn dat je de hele vakantie ook kunt blijven fietsen. Deze koffer is o.a. te verkrijgen bij Martens Tweewielers.

 

 

 

 

 

Bikeskills

Het boek voor de mountainbiker. Geschreven door Michel Romen boordevol met tips om je rijtechniek te verfijnen. 

Of je nu een beginner of een gevorderde rijder bent, de 30 hoofdstukken in dit boek geven je een heldere leidraad bij het ontwikkelen van rijvaardigheden op de mountainbike. Daarbij wordt geen enkel onderwerp overgeslagen: de materiaalkeuze, evenwichtsoefeningen, maar ook het nemen van haarspeldbochten en verschillende sprongtechniekenworden behandeld. Meer dan 550 (!) foto’s en afbeeldingen tonen daarbij stap voor stap de bewegingen en specifieke aandachtspunten. Voor vergevorderde rijders bevat dit boek bovendien een aantal Masterclass-onderdelen. Dit zijn technieken waarmee je de moeilijkste uitdagingen kunt overwinnen.

Verbetering van je rijvaardigheid geeft je meer vrijheid om te rijden waar je maar wil. Je zelfvertrouwen groeit en daarmee ook het plezier op de mountainbike. En dat ligt met dit boek binnen handbereik! BikeSkills is te bestellen op www.bikeskills.nl

 

Topeak Hummer II Multitool

Ik heb hem al eens ge-reviewd en ook als kerst cadeau is hij uitermate geschikt, deze multitool van Topeak heeft vrijwel alles wat je nodig hebt op de trails. Hij is onder andere bij Canyon te bestellen. Bekijk hier onder mijn review.

 

Hou deze pagina in de gaten want hij zal regelmatig aangevuld worden met leuke gadgets en cadeau tips. Mocht je zelf tips hebben voor cadeau’s, stuur even een mailtje naar: mtbpraat@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *